Beauty en Waxsalon

Welkom in mijn Beauty- en Waxsalon.

Afbeeldingsresultaat voor whatsapp  Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Via WhatsApp snel en gemakkelijk. App naar 06 360 923 40

 

 

 

Gespecialiseerd in Waxing

In de salon wordt gewerkt met de nieuwste waxproducten van hoogwaardige kwaliteit, afgestemd op elk soort haar- en huidtype. 

Laagdrempelige Salon met specialisme in Brazilian en Boyzilian wax ontharings-methode. De voordelen: 

  • Altijd door dezelfde persoon behandeld
  • Snel op je gemak
  • Kwalitatief hoogwaardige waxproducten
  • Alle soorten harsbehandelingen 

Vanuit alle windstreken weet men inmiddels de waxsalon goed te vinden. Laat je niet door de evt. afstand weerhouden, maar kies voor persoonlijkheid, passie, precisie en gedrevenheid. Binnen 5 minuten voel jij je op je gemak. Niets is raar. Iedereen is welkom!

Bikinilijn
  • Register

Bikinilijn bijwerken

Meer dan 80% van de vrouwen brengt met regelmaat de bikinilijn "in shape". Het ouderwetse beeld dat er schaamhaar buiten het bikinibroekje woekert is voorgoed verleden tijd. Het overgrote deel van de vrouwen grijpt nog steeds naar het scheermes. Hierbij is de methode van nat scheren nog steeds het meest populair. Maar er kleven ook nadelen aan. Het harsen van het intieme gebied geniet de voorkeur. Zo blijft het haar langer weg, komt het zachter terug en heb je minder last van ingegroeide haren. Mocht je voorkeur toch uitgaan naar scheren, in het artikel over Schaamhaar scheren lees je alle ins en outs.

 

Hard wax (striploos)

Kwalitatief goede en betaalbare wax vind je op waxing-shop.nl
De hars van deze fabrikant is zeer elastisch en kapselt zich perfect om de haartjes heen, zonder zich erg aan de huid te hechten.