Beauty en Waxsalon

Welkom in mijn Beauty- en Waxsalon.

Afbeeldingsresultaat voor whatsapp  Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Via WhatsApp snel en gemakkelijk. App naar 06 360 923 40

 

 

 

Gespecialiseerd in Waxing

In de salon wordt gewerkt met de nieuwste waxproducten van hoogwaardige kwaliteit, afgestemd op elk soort haar- en huidtype. 

Laagdrempelige Salon met specialisme in Brazilian en Boyzilian wax ontharings-methode. De voordelen: 

  • Altijd door dezelfde persoon behandeld
  • Snel op je gemak
  • Kwalitatief hoogwaardige waxproducten
  • Alle soorten harsbehandelingen 

Vanuit alle windstreken weet men inmiddels de waxsalon goed te vinden. Laat je niet door de evt. afstand weerhouden, maar kies voor persoonlijkheid, passie, precisie en gedrevenheid. Binnen 5 minuten voel jij je op je gemak. Niets is raar. Iedereen is welkom!

Boyzilian of Brazilian
  • Register

BRAZILIAN OF BOYZILIAN NEEMT AAN POPULARITEIT TOE

De Brazilian voor mannen. Een steeds verder opkomend fenomeem. Waar het bij de dames al geruime tijd uit de taboesfeer is gekomen, zijn de heren nu met een inhaalslag bezig. De Boyzilian neemt met grote slagen toe aan populariteit. Het arbeidsintensieve scheerwerk wordt massaal aan de schoonheidsspecialist overgelaten. En dat is zeker te merken in de waxsalon van Beauty en wax salon Cesarine. Steeds meer schoonheidssalons haken in op de toenemende populariteit van de men’s wax. Het is voor de meeste mannen geen “big deal” meer om zich voor de waxing specialist bloot te geven.

DE WAXBEHANDELING ALTIJD DOOR DEZELFDE WAXDESKUNDIGE UITGEVOERD.

De waxing salon heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het ontharen rug, benen, borst, buik en in het bijzonder van de schaamstreek bij zowel vrouwen als mannen. Waarom? Het is een intieme wax methode die je niet elke keer door een andere schoonheidsspecialist wilt laten doen. En dat is vaak het geval in de grote beauty centers. Het is maar weer afwachten bij wie je de volgende keer weer met de billen bloot moet. Dat is ook een reden waarom zowel mannen als vrouwen kiezen om de boyzilian of brazilian wax bij mij in de waxsalon te laten doen. Een stuk privacy en het laagdrempelige karakter trekt mensen over de streep. In de salon komen inmiddels klanten uit alle windstreken. Men heeft het er graag voor over om voor een stuk privacy, vertrouwen en kwaliteit een stuk te rijden.

SCHAAMTE IS NIET NODIG

Het is eerzaam werk om het vertrouwen te winnen en te zien dat het ijs eigenlijk al na de eerste 5 minuten gebroken is. Vertrouwen winnen, de drempel wegnemen en goed werk afleveren, dat is de kunst, aldus de waxspecialiste. Ik ben veel gewend en niets is gek. Dat is wat mensen voelen.

Kwalitatief goede en betaalbare wax vind je op waxing-shop.nl
De hars van deze fabrikant is zeer elastisch en kapselt zich perfect om de haartjes heen, zonder zich erg aan de huid te hechten.

Kijk op www. waxing-shop.nl 

   

Openingstijden Waxsalon

Waxsalon gespecialiseerd in Brazilian en Boyzilian wax

 

Afbeeldingsresultaat voor whatsapp  06 360 923 40
Gebruik whatsapp voor vragen of het maken van een afspraak, of stuur een mail naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Beauty en wax salon is geopend op de volgende dagen:

Maandag t/m zaterdag
Behandeling op afspraak
Telnr: 06 360 923 40


Neem contact op

 

In de Salon kan zowel contant als met pin worden betaald.


 


 

Kwalitatief goede en betaalbare wax vind je op waxing-shop.nl
De hars van deze fabrikant is zeer elastisch en kapselt zich perfect om de haartjes heen, zonder zich erg aan de huid te hechten.