Beauty en Waxsalon

Welkom in mijn Beauty- en Waxsalon.

Afbeeldingsresultaat voor whatsapp  Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Via WhatsApp snel en gemakkelijk. App naar 06 360 923 40

 

 

 

Gespecialiseerd in Waxing

In de salon wordt gewerkt met de nieuwste waxproducten van hoogwaardige kwaliteit, afgestemd op elk soort haar- en huidtype. 

Laagdrempelige Salon met specialisme in Brazilian en Boyzilian wax ontharings-methode. De voordelen: 

 • Altijd door dezelfde persoon behandeld
 • Snel op je gemak
 • Kwalitatief hoogwaardige waxproducten
 • Alle soorten harsbehandelingen 

Vanuit alle windstreken weet men inmiddels de waxsalon goed te vinden. Laat je niet door de evt. afstand weerhouden, maar kies voor persoonlijkheid, passie, precisie en gedrevenheid. Binnen 5 minuten voel jij je op je gemak. Niets is raar. Iedereen is welkom!

Voorbereiding en nazorg waxen
 • Register

Een goede voorbereiding en de juiste nazorg kunnen verschillende ongemakken tijdens of na een wax behandeling voorkomen.

 

Waxen de do's en don'ts:

 1. Probeer 3 keer per week de geharste huid te scrubben. Daarmee voorkom je het ingroeien van haren. Bij ingegroeide haren zie je dat er puistjes en ontstekingen ontstaan. Pijnlijk, maar ook niet echt mooi om te zien.
 2. Voordat je naar de waxsalon gaat is het aan te raden om ongeveer een dag van tevoren een peeling te gebruiken. Dit vergemakkelijkt de wax behandeling.
 3. Na het waxen is de huid gevoelig en ontvankelijk voor bacterien. Daarom wordt de huid na het waxen ook ontsmet. Wat je zelf kunt doen om kleine ontstekingen te voorkomen is door de huid na de behandeling niet aan te raken met je handen.
 4. Ga de eerste 24 uur niet naar de sauna, het zwembad of onder de zonnebank. De huid moet even de tijd krijgen om te herstellen.
 5. Bij een gevoelige huid is het aan te raden om na het harsen een verkoelende creme te gebruiken.
 6. Ben je eenmaal fan van waxing, dan is het tussentijds scheren uit den boze. Je kan dan namelijk weer van voor af aan beginnen.
 7. Draag na de behandeling los zittende kleding en ondergoed.  

Wilt u een afspraak maken voor het harsen van uw benen, armen, rug, of anders? Maak dan een afspraak.  Maak afspraak

Kwalitatief goede en betaalbare wax vind je op waxing-shop.nl
De hars van deze fabrikant is zeer elastisch en kapselt zich perfect om de haartjes heen, zonder zich erg aan de huid te hechten.

Kijk op www. waxing-shop.nl