Beauty en Waxsalon

Welkom in mijn Beauty- en Waxsalon.

Afbeeldingsresultaat voor whatsapp  Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Via WhatsApp snel en gemakkelijk. App naar 06 360 923 40

 

 

 

Gespecialiseerd in Waxing

In de salon wordt gewerkt met de nieuwste waxproducten van hoogwaardige kwaliteit, afgestemd op elk soort haar- en huidtype. 

Laagdrempelige Salon met specialisme in Brazilian en Boyzilian wax ontharings-methode. De voordelen: 

  • Altijd door dezelfde persoon behandeld
  • Snel op je gemak
  • Kwalitatief hoogwaardige waxproducten
  • Alle soorten harsbehandelingen 

Vanuit alle windstreken weet men inmiddels de waxsalon goed te vinden. Laat je niet door de evt. afstand weerhouden, maar kies voor persoonlijkheid, passie, precisie en gedrevenheid. Binnen 5 minuten voel jij je op je gemak. Niets is raar. Iedereen is welkom!

Brazilian String Wax
  • Register

De Brazilian string wax komt in de buurt van een Brazilian strip wax. Het enige verschil met een Brazilian strip wax is dat het streepje schaamhaar iets groter en breder is en het haar wordt verwijdert tot aan het string ondergoed.


Meer informatie over de Brazilian string wax:
De string wax wordt vaak als voorloper van de Full Brazilian wax gedaan. Veel vrouwen ervaren het laatste stukje haar verwijderen als pijnlijk en laten daarom het haar tot aan de string verwijderen. Na een aantal keren deze wax vorm te hebben ondergaan, wordt ervoor gekozen om het gehele schaamstreek te ontharen. Men is dan inmiddels aan de pijn gewend geraakt en de volgende stap is een feit.
 

Benieuwd naar een Brazilian string wax? Probeer het eens uit en maak een afspraak.  Maak afspraak