Beauty en Waxsalon

Welkom in mijn Beauty- en Waxsalon.

Afbeeldingsresultaat voor whatsapp  Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Via WhatsApp snel en gemakkelijk. App naar 06 360 923 40

 

 

 

Gespecialiseerd in Waxing

In de salon wordt gewerkt met de nieuwste waxproducten van hoogwaardige kwaliteit, afgestemd op elk soort haar- en huidtype. 

Laagdrempelige Salon met specialisme in Brazilian en Boyzilian wax ontharings-methode. De voordelen: 

  • Altijd door dezelfde persoon behandeld
  • Snel op je gemak
  • Kwalitatief hoogwaardige waxproducten
  • Alle soorten harsbehandelingen 

Vanuit alle windstreken weet men inmiddels de waxsalon goed te vinden. Laat je niet door de evt. afstand weerhouden, maar kies voor persoonlijkheid, passie, precisie en gedrevenheid. Binnen 5 minuten voel jij je op je gemak. Niets is raar. Iedereen is welkom!

Full Brazilian wax
  • Register

Full Brazilian wax. De naam zegt het al. Het schaamhaar wordt bij deze methode op en rondom de schaamstreek volledig verwijderd. Heel precies betekent het dat het haar vanaf de venusheuvel, vagina, het perineum en de bilnaad volledig wordt gewaxt met de meest zachte wax zodat het zo aangenaam mogelijk wordt ervaren.


Meer informatie over de Hollywoord of Full Brazilian wax:

De Hollywood wax is een steeds meer opkomende wax vorm. Deze modetrend zie je in toenemende mate vanuit Amerika overwaaien. Daar is het een veel voorkomende trend onder vele actrices. Het geeft een gevoel van een verzorgt uiterlijk en een bepaalde mate van aantrekkelijkheid. 

Benieuwd naar een Full Brazilian wax? Probeer het eens uit en maak een afspraak.  Maak afspraak