Beauty en Waxsalon

Welkom in mijn Beauty- en Waxsalon.

Afbeeldingsresultaat voor whatsapp  Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Via WhatsApp snel en gemakkelijk. App naar 06 360 923 40

 

 

 

Gespecialiseerd in Waxing

In de salon wordt gewerkt met de nieuwste waxproducten van hoogwaardige kwaliteit, afgestemd op elk soort haar- en huidtype. 

Laagdrempelige Salon met specialisme in Brazilian en Boyzilian wax ontharings-methode. De voordelen: 

  • Altijd door dezelfde persoon behandeld
  • Snel op je gemak
  • Kwalitatief hoogwaardige waxproducten
  • Alle soorten harsbehandelingen 

Vanuit alle windstreken weet men inmiddels de waxsalon goed te vinden. Laat je niet door de evt. afstand weerhouden, maar kies voor persoonlijkheid, passie, precisie en gedrevenheid. Binnen 5 minuten voel jij je op je gemak. Niets is raar. Iedereen is welkom!

Ontharingstechnieken
  • Register

De afgelopen decennia is het ontharen van lichaamsbeharing behoorlijk aan populariteit toegenomen. Bij vrouwen was dit fenomeen al geruime tijd geleden in gang gezet, maar nu lijken ook de heren over de taboe heen te stappen en het lichaam totaal te ontdoen van het haar. Oksels, benen, rug, borst, billen en ook de schaamstreek moeten eraan geloven. Alle het lichaamshaar wordt anno 2016 volledig verwijderd.  Beharing en zeker schaamhaar wordt reeds geassocieerd met viezig en onaantrekkelijk.

Welke methoden van ontharen zijn er?

 

Scheren

Het gros van de mensen met lichaamsbeharing grijpt naar het scheermes. Even snel de oksels scheren is nog wel te doen. Maar op het moment dat de benen, rug en borst aan de beurt zijn, wordt het een heel ander verhaal. Dan heb je al gauw met zo’n klein scheermesje behoorlijk wat vierkante meters in het jaar te scheren. Al na een dag of enkele dagen komen de stoppels terug. Dat voelt hard en onplezierig aan en het risico op ingegroeide haren is erg groot. Het is daarom ook dat het waxen van het gehele lichaam een hype aan het worden is. Scheren is ouderwets.

 

IPL ontharen

Nog een manier van het ontdoen van overbeharing is het verwijderen van het haar met behulp van laser techniek. Een langdurig traject waar veel geduld voor nodig is. Naast dat het veel tijd kost is het ook nog eens een erg dure aangelegenheid. De apparaten waarmee IPL laser ontharen wordt uitgevoerd zijn erg duur, waardoor de IPL behandelingen ook voor de mensen is met een grotere portemonnee.

 

Waxen

Ontharen door middel van waxing is trendy. Steeds meer mensen vinden de weg naar de wax specialist. Bij het harsen van het lichaam wordt een hars laagje aangebracht en met een snelle handeling van het lichaam getrokken. De wax zorgt ervoor dat de haren inclusief de haarwortel uit het haarzakje worden verwijderd. Dat lijkt pijnlijk maar is een kwestie van gewenning. Door de juiste wax technieken, de goede wax producten en de juiste toepassing ervan zal een goede  wax specialist de pijn weten te verlichten. Het is daarom belangrijk om een wax expert te vinden die voldoende deskundigheid en ervaring heeft. Eenmaal een keer geharst dan willen de meeste mensen geen andere methode van ontharing. Het gaat relatief snel, geeft een glad en schoon resultaat en de haartjes blijven ook nog eens een aantal weken weg. Daarbij komen de haartjes na verloop van tijd minder en zachter terug. De frequentie zal dus afnemen. 


Maak afspraak

 

    

 

Openingstijden Waxsalon

Waxsalon gespecialiseerd in Brazilian en Boyzilian wax

 

Afbeeldingsresultaat voor whatsapp  06 360 923 40
Gebruik whatsapp voor vragen of het maken van een afspraak, of stuur een mail naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Beauty en wax salon is geopend op de volgende dagen:

Maandag t/m zaterdag
Behandeling op afspraak
Telnr: 06 360 923 40


Neem contact op

 

In de Salon kan zowel contant als met pin worden betaald.


 


 

Kwalitatief goede en betaalbare wax vind je op waxing-shop.nl
De hars van deze fabrikant is zeer elastisch en kapselt zich perfect om de haartjes heen, zonder zich erg aan de huid te hechten.