Waxen; de meest populaire methode van ontharen

Maak kennis met Sissi's Waxsalon Twijfel jij of waxen wel iets voor je is? Of vind je het nog steeds spannend om over die drempel te stappen? Niet doen! Als het je eerste keer is neem ik sowieso extra tijd voor je. Binnen enkele minuten voel jij je op je gemak en na de waxbehandeling loop jij euforisch naar buiten. Waarom? Je hebt je angst overwonnen en voelt je ook nog eens fris, glad en aantrekklijk.
  • Laagdrempelig
  • Toegankelijk
  • Altijd parkeergelegenheid
  • Wax specialist
  • Waxen vanaf 1 mm
  • Rustig gelegen locatie
  • De beste waxproducten
  • Vriendelijk
  • Gezellig
  • Gepassioneerd


+10 jaar ervaring in waxen.

Sissi’s Waxsalon heeft het waxen tot een kunst verheven. Vanuit alle windstreken komen zowel dames als heren speciaal naar de Waxsalon voor een deskundige wax behandeling. Met de juiste technieken én waxproducten zo pijnloos mogelijk ontharen. Probeer het, het zal je zeker niet tegenvallen.

Waxsalon met specialisatie

Klanten reviews

Lees de ervaringen en reviews van anderen
“Goed bereikbaar. Prima locatie en prettige en nette salon. Cesarine is oprecht geinteresseerd en zeer goed in wat zij doet. Ga er elke keer weer zeer tevreden weg”
Carin P klant
“Een mooie, zeer nette salon. De behandelingen worden zeer kundig gedaan met een prettige benadering in een goede sfeer. En het resultaat is altijd goed zodat je met een fijn gevoel vertrekt.”
Frouwke K klant
“Super fijne Beauty en waxsalon. Cesarine verstaat haar vak en wist mij vanaf de eerste keer op mijn gemak te stellen. Ze is erg flexibel, werkt nauwkeurig en professioneel. Een aanrader voor iedereen”
Geertje S klant
Full Brazilian Wax

Full Brazilian


Bij de Full Brazilian wordt de gehele schaamstreek haarvrij gemaakt..
Full Brazilian
Brazilian Strip Wax

Brazilian Strip wax


Bij de Brazilian strip wax blijft er een streepje met haar staan.
Brazilian Strip Wax
Mannen wax

Brazilian Bikini


Bij de Brazilian Bikini wordt het haar rondom bikinilijn gewaxt.
Brazilian Bikini
Brazilian string wax

Brazilian String


Bij de Brazilian String wax wordt het haar tot aan de string slip verwijderd
Brazilian String

Over Sissi’s Waxsalon

Wax-salon.nl is een initiatief van Cesarine. Met passie voert zij al jaren het vak van schoonheidsspecialist uit. In al die jaren is het waxen of harsen van lichaamsbeharing steeds meer in opmars gekomen. Dat is toe te juichen. Maar al teveel mensen gaan nog aan de slag met het scheermes. Dat is jammer. Harsen heeft veel voordelen. Een ervan is dat het haar in ieder geval langer weg blijft. Ook de Brazilian wax is een vorm van ontharen van de schaamstreek wat steeds meer aan populariteit wint. De taboe gaat er gelukkig steeds meer af. Steeds meer mensen ontdekken dat het ontharen van de schaamstreek een fris en aantrekkelijk gevoel geeft. Het waxen van de schaamstreek zorgt ervoor dat het haar langer wegblijft en in steeds mindere mate terugkomt. Het nadeel van scheren is dat er al na een dag de eerste stoppels weer te voelen zijn. Meer over Brazilian wax kunt u vinden op deze site.

error: Content is protected !!