Beauty en Waxsalon

Welkom in mijn Beauty- en Waxsalon.

Afbeeldingsresultaat voor whatsapp  Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Via WhatsApp snel en gemakkelijk. App naar 06 360 923 40

 

 

 

Gespecialiseerd in Waxing

In de salon wordt gewerkt met de nieuwste waxproducten van hoogwaardige kwaliteit, afgestemd op elk soort haar- en huidtype. 

Laagdrempelige Salon met specialisme in Brazilian en Boyzilian wax ontharings-methode. De voordelen: 

  • Altijd door dezelfde persoon behandeld
  • Snel op je gemak
  • Kwalitatief hoogwaardige waxproducten
  • Alle soorten harsbehandelingen 

Vanuit alle windstreken weet men inmiddels de waxsalon goed te vinden. Laat je niet door de evt. afstand weerhouden, maar kies voor persoonlijkheid, passie, precisie en gedrevenheid. Binnen 5 minuten voel jij je op je gemak. Niets is raar. Iedereen is welkom!

Harsen voor mannen
  • Register

Harsen voor mannen

De belangstelling voor harsen bij mannen is de afgelopen jaren flink toegenomen. Want het ontharen van het mannelijk lichaam is inmiddels de fase van taboe al lang voorbij. In toenemende mate laten heren hun benen, borst, rug, buik, armen ontharen door middel van harsen. Maar ook de Boyzilian wax is een veel gevraagde behandeling bij de waxsalons, die een Brozilian hars behandeling op het menu hebben staan. En dat zijn er helaas nog niet veel. Veel schoonheidssalons gaan niet verder dan het ontharen exclusief de intieme zones. 

 

Waxsalon voor mannen

Door de toenemende vraag voor het waxen van mannen, ben ik in mijn wax-salon mij gaan specialiseren in het verwijderen van lichaamshaar bij heren. Vaak vraagt dit een net iets andere aanpak dan het harsen van een vrouw. Mannen hebben vaak een stuggere huid en een stevigere haar inplant. Hier is een lange fase aan testen en voorbereiding vooraf gegaan. Het resultaat is een geheel eigen en unieke methode en techniek. De wax producten die ik hierbij gebruik zijn van hoogwaardige kwaliteit en speciaal doorontwikkeld voor het mannelijk torso. De productlijn die ik voor mannen gebruik is ontwikkeld in een gerenommeerd laboratorium en geproduceerd in Frankrijk. 

Na de eerste 5 minuten is bijna iedereen op zijn gemak. Dat is wat dit vak mooi maakt. Niemand is gelijk en dat geldt voor mannen natuurlijk ook. Artsen, timmermannen, advocaten, technici.. Allemaal met hetzelfde doel: het haar moet eraf. Voor mij (na al die jaren) de normaalste zaak van de wereld. Dat moet ik alleen nog even overbrengen op jou. Niets is vreemd en voor mij is het een onderdeel van mijn werk. Ik bied de wax behandelingen voor mannen graag aan. Inmiddels komen de heren uit alle windstreken. Van Groningen tot Den Haag. Veel mannen zien het als een voordeel dat ze altijd door de zelfde persoon worden gewaxt. Je hoeft dus maar één keer over die drempel. 

 

De hars behandelingen bij mannen

Bij het harsen van mannen zijn de volgende behandelingen (zie ook prijslijst) mogelijk:

 

Harsen van de rug

Het harsen van de rug van een man is een veelvoorkomende harsbehandeling in de wax salon. Veel mannen laten alleen hun rug en schouders harsen. Dat komt omdat ze er zelf natuurlijk moeilijk bij kunnen. Deze behandeling kan ook in combinatie met een massage. Een gewaxte rug masseert overigens ook veel fijner. Dat is vaak ook een reden waarom veel heren hun rug laten ontharen. 

 

Harsen van de schouders

Het ontharen van de schouders bij een man wordt vaak meegenomen bij het waxen van de rug. De meeste mannen hebben zowel haar op de rug als op de schouders. Deze gebieden wax ik meestal met een speciale filmwax met strip. Dat werkt snel en effectief. Bij de gebieden waar het gevoeliger is gebruik ik doorgaans een wat dikkere hotwax. Deze hecht zich vaak iets minder aan de huid, maar is ook flexibeler aan te brengen.

 

Waxen van de billen

De billen is vaak ook zo'n plek waar je eigenlijk niet bij kunt. Dat is ook de reden waarom de meeste mannen zijn billen ook niet onthaart. In de waxsalon is het verwijderen van het haar op de billen een routineklus wat bij de meest gangbare wax-behandelingen hoort. 

 

Neushaar verwijderen met wax

Een van mijn favoriete behandelingen is het waxen van neushaar. Dat komt omdat nog maar weinig mannen hiervan gehoord hebben, maar toch vaak last hebben van neushaar. Het gros verwijdert het haar in de neus met een neustrimmer. Maar met een trimmer krijg je nooit echt al het haar goed weg. Er blijven altijd stoppels en kleine haartjes zichtbaar. Door de neus te waxen, worden echt alle haartjes verwijderd. Veel mannen zijn erg enthousiast over deze behandeling.

 

Harsen van armen 

Maar weinig mannen laten het haar op hun armen weghalen. Toch zijn er ook heren die de armen juist wel graag onthaart willen hebben. Ook dat is mogelijk. 

 

Benen harsen bij mannen

Ook hier zie je in toenemende mate een groei aan populariteit. Waar eerst vooral wielrenners en zwemmers de benen lieten harsen, komen er steeds meer liefhebbers bij. Sporters ervaren een onthaart lichaam als erg plezierig. Een gewaxte huid heeft minder last van  transpiratie en eventueel bijkomende luchtjes. Maar ook bij verwondingen komt het vaak goed uit als er geen haar op de benen zit. De wond is dan veel makkelijker te behandelen. 

 

Boyzilian wax 

De boyzilian wax behandeling is in de waxsalon de afgelopen jaren enorm gegroeid. Het aandeel mannen is ten opzicht van de vrouwen nagenoeg gelijk. Voor mij is de boyzilian geen 'big deal'. Het is een routine wat bij het harsen van het gehele lichaam hoort. Daar hoort het ontharen van de erogene zones bij. Bij een gangbare Boyzilian wax het gehele gebied op en rondom de penis en de balzak geheel onthaard. Dat hoeft natuurlijk niet. Het is ook mogelijk om alleen buiten het broekje te harsen, wat ook wel de boyzilian bikini wordt genoemd. 

Lees hier meer over de boyzilian wax en wat de voordelen zijn 

Openingstijden Waxsalon

Waxsalon gespecialiseerd in Brazilian en Boyzilian wax

 

Afbeeldingsresultaat voor whatsapp  06 360 923 40
Gebruik whatsapp voor vragen of het maken van een afspraak, of stuur een mail naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Beauty en wax salon is geopend op de volgende dagen:

Maandag t/m zaterdag
Behandeling op afspraak
Telnr: 06 360 923 40


Neem contact op

 

In de Salon kan zowel contant als met pin worden betaald.


 


 

Kwalitatief goede en betaalbare wax vind je op waxing-shop.nl
De hars van deze fabrikant is zeer elastisch en kapselt zich perfect om de haartjes heen, zonder zich erg aan de huid te hechten.