Beauty en Waxsalon

Welkom in mijn Beauty- en Waxsalon.

Afbeeldingsresultaat voor whatsapp  Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Via WhatsApp snel en gemakkelijk. App naar 06 360 923 40

 

 

 

Gespecialiseerd in Waxing

In de salon wordt gewerkt met de nieuwste waxproducten van hoogwaardige kwaliteit, afgestemd op elk soort haar- en huidtype. 

Laagdrempelige Salon met specialisme in Brazilian en Boyzilian wax ontharings-methode. De voordelen: 

  • Altijd door dezelfde persoon behandeld
  • Snel op je gemak
  • Kwalitatief hoogwaardige waxproducten
  • Alle soorten harsbehandelingen 

Vanuit alle windstreken weet men inmiddels de waxsalon goed te vinden. Laat je niet door de evt. afstand weerhouden, maar kies voor persoonlijkheid, passie, precisie en gedrevenheid. Binnen 5 minuten voel jij je op je gemak. Niets is raar. Iedereen is welkom!

Boyzilian wax
  • Register

De boyzilian wax heeft na de opkomst van de Brazilian wax zijn intrede gedaan.

Veel mannen verkiezen inmiddels een boyzilian wax boven het scheren van de schaamstreek. Op dezelfde manier als het harsen van de genitalien van een vrouw, wordt middels het aanbrengen van een (warme) wax het haar verwijderd op en rondom de schaamstreek. Al naar gelang wat de wensen zijn, wordt het haar op balzak, scrotum, penis en perineum weg geharst. Het is een manier van ontharen van de man om voor een langere periode de intieme delen een fris en schoon aangezicht te geven.

Het uitvoeren van een men's wax wordt nog in weinig beauty en wax salon's uitgevoerd. De reden hiervan is dat het een specialistische techniek is. Veel schoonheidssalon's zijn gericht op beauty behandelingen. Bij was-salon.nl kun je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. 

Benieuwd naar een Boyzilian men's wax? Probeer het eens uit en maak een afspraak.

Maak afspraak 

 

Wat zijn de voordelen van een Boyzilian wax.

Veel mannen zoeken een waxsalon omdat het harsen van de mannelijke intieme zone een specialistische klus is. De Boyzilian wax komt steeds meer in trek bij alle doelgroepen van de bevolking. Dat komt omdat haar anno 2017 “not done” is en het scheren van de schaamstreek een lastig en vervelend klusje is. De voordelen van het waxen zit hem overigens niet alleen in de tijd die het vergt om de schaamstreek te ontdoen van dat hardnekkige schaamhaar. Het resultaat is uiterst glad en de volgende waxbeurt kan wachten totdat de eerste haartjes weer beginnen op te komen. Meestal is dat na zo’n 3 weken. De waxbehandeling is zeer populair onder mensen die regelmatig naar de sauna gaan of vanwege sport of werk veel last hebben van transpiratie.

 

Tips bij een men’s waxing:

Kies een beautysalon die gespecialiseerd is in het harsen of waxen van heren.  

Er zijn nog steeds weinig waxsalons waar de men’s wax wordt uitgevoerd. De reden hiervan lijkt toch min of meer in de taboe sfeer te zitten. Niet elke schoonheidsspecialiste of waxspecialist weet zich raad met de mannelijke wax. Dat is jammer, want de behoefte is groot. Maar het aanbod aan salons die de man van dienst wil zijn is, zeker in het Noorden van het land, mager bezaait. Bij waxsalon Cesarine is dat goed te merken. Veel mannelijke klanten hebben na een lange zoektocht de weg gevonden naar de eenmans- harssalon, gelegen op het kruispunt Drenthe, Friesland en Overijssel. Om daar een aantal kilometers voor af te leggen lijkt geen enkel probleem te zijn. De mannelijke klanten lijken het zeer op prijs te stellen altijd door dezelfde waxspecialist te worden behandeld. Geduld en precisie in het werk maken dat klanten met een voldaan en tevreden gevoel de salon verlaten. Alhoewel het letterlijk bloot geven een grote drempel kan zijn ervaren alle klanten dat de schroom al binnen enkele minuten weg is. Dat is belangrijk tijdens het ontharen. Hoe meer gespannenheid er is hoe lastiger en pijnlijker de behandeling.  

Zoals gezegd is het waxen van de intieme delen een kwetsbare aangelegenheid. Verzeker je ervan dat de schoonheidssalon die waxbehandelingen aanbiedt jou een vaste waxspecialist kan bieden. Elke keer door een andere schoonheidsspecialiste gewaxt worden voelt voor veel mannen niet prettig aan. Heb je je eenmaal blootgegeven en je bent tevreden over de harsbehandeling dan wil je niet graag weer door een andere specialist dat proces ondergaan.

Twijfel niet of een boyzilian wax behandeling raar is

Het percentage mannen dat de boel daaronder netjes bijhoudt is inmiddels groter dan de groep die het gebied laat ‘verwilderen’. De meeste vrouwen zijn dol enthousiast over het resultaat, als de man thuiskomt met een fris en aantrekkelijk gewaxt lichaam.

 

Veelvoorkomende vragen

 

 

Valt het waxen van de anus ook onder de waxbehandeling?


Dat ligt aan de wens van de klant. Het is erg aangenaam en fris om dat gebied gewoon mee te pakken bij de ontharingssessie. Maar het hoeft natuurlijk niet. Maak vooral je wensen kenbaar

 

Wat voor soort man kiest voor een Boyzilian waxing?

Er is niet een bepaald type man aan te wijzen die het harsen van de schaamstreek prefereert boven het scheren van zijn intieme delen. Wel zie je dat mannen die in het werk veel transpireren, sporters of mensen met lichamelijk zwaar werk, eerder geneigd zijn het haar te laten verwijderen. Maar de salon wordt bezocht door een grote verscheidenheid aan achtergronden. Advocaten, leraren, sporters, schilders, boeren, artsen, etc. Oftewel, er is niet een bepaald type man aan te wijzen die voor deze vorm van ontharen kiest.

 

Hoe zit het met de hygiëne tijdens de hars treatment?

Zowel voor als na het waxen wordt de behandelde huid gereinigd en ontsmet.  Een wax treatment gebeurt uitsluitend met handschoenen.

 

Pijn bij een boyzilian?

Zeker de eerste keer is het even wennen en de pijngrens ligt voor iedereen weer anders. Maar eenmaal over de drempel van het harsen te zijn gestapt, wil het gros van de heren niet meer anders en geeft aan dat de behandeling uiteindelijk zeer goed te doen is. Of het waxen van de schaamstreek pijn doet, hangt ook zeker af van de mate van deskundigheid van de schoonheidsspecialiste af en het product waar mee wordt gewerkt. Een goede en hoogwaardig kwalitatieve wax zorgt voor een minder pijnlijke behandeling. De Boyzilian wax wordt met een speciale hotwax gedaan. De hars wordt op een temperatuur gebracht zodat deze vloeibaar is en zich goed laat afkoelen en uitharden. Zodra de wax uitgehard is wordt de huid strak gehouden en de hars in een snelle beweging verwijderd. Een goede hars heeft als eigenschap dat het zich goed laat inkapselen. Maar minstens zo belangrijk heeft het als eigenschap zelf de kleinste haartjes mee te nemen.

Openingstijden Waxsalon

Waxsalon gespecialiseerd in Brazilian en Boyzilian wax

 

Afbeeldingsresultaat voor whatsapp  06 360 923 40
Gebruik whatsapp voor vragen of het maken van een afspraak, of stuur een mail naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Beauty en wax salon is geopend op de volgende dagen:

Maandag t/m zaterdag
Behandeling op afspraak
Telnr: 06 360 923 40


Neem contact op

 

In de Salon kan zowel contant als met pin worden betaald.


 


 

Kwalitatief goede en betaalbare wax vind je op waxing-shop.nl
De hars van deze fabrikant is zeer elastisch en kapselt zich perfect om de haartjes heen, zonder zich erg aan de huid te hechten.